Resultat

Resultat från kretsmästerskap fält Kpist 2023-11-11.
Tävlingen genomfördes i Löberöd och arrangerades av Revinge skf. Grattis till Bengt G. Olsson, Revinge.
Resultaten finns här.

Resultat från kretsmästerskap liggande Kpist 2023-08-20.
Tävlingen genomfördes i Löberöd och arrangerades av Revinge skf. Grattis till Roland Resman, Revinge.
Resultaten finns här.

Resultat från kretsmästerskap ställning Kpist 2023-08-05.
Tävlingen genomfördes i Löberöd och arrangerades av Revinge skf. Grattis till Magnus Mårtensson, Senior och Roland Resman, Veteran, Revinge.
Resultaten finns här.

Resultat från kretsmästerskap liggande Kpist 2022-09-25.
Tävlingen genomfördes i Löberöd och arrangerades av Revinge skf . Stort grattis till Roland Resman, Revinge. Resultaten finns här.

Resultat från kretsmästerskap ställning Kpist 2022-08-27.
Tävlingen genomfördes i Löberöd och arrangerades av Revinge skf. Grattis till Per Danielsson, Revinge.
Resultaten finns här.

Resultat från kretsmästerskap korthåll liggande och ställning, 2022-07-30
Tävlingen arrangerades av Vellinge skytteklubb. Grattis till Rasmus Jagerstål, Löberöd, i klassen L+H och Magnus Leufvenius, Skurup i klass Veteran som blev Kretsmästare i liggande i sin respektive klass.
Grattis också till Daniel Malmqvist, Vellinge klass Senior och till Ingemar Hall, Svedala Veteran som blev Kretsmästare i ställning i sin respektive klass. Resultaten finns här.

Resultat från kretsmästerskap Gevär Fält. 2021-10-24.
Tävlingen arrangerades av Bromölla skf och genomfördes i samband Skånskt mästerskap på skjutbanor. Tyvärr var det inte så många deltagare från Malmö-Ystad Skyttekrets. Det fanns inga tävlande i seniorklassen. Grattis till kretsmästarna Göran Olsson i klass veteran, till Rasmus Jagerstål i klass lägre och Erland Nilsson i klassen kikare.
Resultaten finns här.

Resultat från kretsmästerskap Kpist Fält. 2021-10-16.
Tävlingen arrangerades av Landskrona skg. Stort grattis till Per Danielsson, Revinge skf, i klass Ställning, och till Leif Olsson, Revinge skf, i klass Liggande, som blev kretsmästare i respektive klass. Resultaten finns här.

Resultat från kretsmästerskap liggande Kpist 2021-10-09.
Tävlingen genomfördes på Spillepengen i Malmö och arrangerades av Malmö skg. Stort grattis till Bengt-Göran Olsson, Revinge skf, som blev kretsmästare. Resultaten finns här.

Resultat från kretsmästerskap ställning Kpist 2021-09-25.
Tävlingen genomfördes i Löberöd och arrangerades av Revinge skf. Stort grattis till Per Danielsson, Revinge skf, som blev kretsmästare i klassen senior och till Leif Strid, Revinge skf, som blev kretsmästare i klassen veteran.
Resultaten finns här.