Resultat

Resultat från kretsmästerskap Gevär Fält. 2021-10-24.
Tävlingen arrangerades av Bromölla skf och genomfördes i samband Skånskt mästerskap på skjutbanor. Tyvärr var det inte så många deltagare från Malmö-Ystad Skyttekrets. Det fanns inga tävlande i seniorklassen. Grattis till kretsmästarna Göran Olsson i klass veteran, till Rasmus Jagerstål i klass lägre och Erland Nilsson i klassen kikare.
Resultaten finns här.

Resultat från kretsmästerskap Kpist Fält. 2021-10-16.
Tävlingen arrangerades av Landskrona skg. Stort grattis till Per Danielsson, Revinge skf, i klass Ställning, och till Leif Olsson, Revinge skf, i klass Liggande, som blev kretsmästare i respektive klass. Resultaten finns här.

Resultat från kretsmästerskap liggande Kpist 2021-10-09.
Tävlingen genomfördes på Spillepengen i Malmö och arrangerades av Malmö skg. Stort grattis till Bengt-Göran Olsson, Revinge skf, som blev kretsmästare. Resultaten finns här.

Resultat från kretsmästerskap ställning Kpist 2021-09-25.
Tävlingen genomfördes i Löberöd och arrangerades av Revinge skf. Stort grattis till Per Danielsson, Revinge skf, som blev kretsmästare i klassen senior och till Leif Strid, Revinge skf, som blev kretsmästare i klassen veteran.
Resultaten finns här.

Resultat från kretsmästerskap ställning Kpist 2020-09-05.
Tävlingen genomfördes i Löberöd och arrangerades av Revinge skf. Stort grattis till Mats Johansson, Revinge skf, som blev kretsmästare i klassen veteran. Det var tyvärr inga tävlande i seniorklassen. Resultaten finns här.

Resultat från kretsmästerskap ställning Kpist 2019-08-07.
Tävlingen genomfördes i Löberöd och arrangerades av Revinge skf. Stort grattis till Roland Resman, Revinge skf, som blev kretsmästare i klassen veteran. Det var tyvärr inga tävlande i seniorklassen. Resultaten finns här.

Resultat från kretsmästerskap korthåll liggande och ställning, 2019-06-01
Tävlingen arrangerades av Vellinge skytteklubb. Grattis till Rasmus Jagerstål, Löberöd, i klass Junior, Felix Leufvenius, Skurup, i klass Lägre, Peter Grenander, Ystad i klass Högre och Göthe Corneliuseeon, Svedala i klass Veteran som blev Kretsmästare i liggande i sin respektive klass.
Grattis också till André Friman, Trelleborg som blev Kretsmästare i ställning. Resultaten finns här.

Resultat från kretsmästerskap Kpist Fält. 2019-04-06.
Tävlingen arrangerades av Svalövs skf. Grattis till Mats Johansson, klass Ställning, Revinge skf och till Jan Andersson, klass Liggande, Revinge skf som blev kretsmästare i respektive klass. Resultaten finns här.